2020 Turkcell Yeni hat ve Geçiş Avantajları

2020 Turkcell Yeni hat ve Geçiş Avantajları
2020 Turkcell Yeni hat ve Geçiş Avantajları

Turkcell yeni hazır kart sahipleri hediye internet ve TL yüklü kampanyalar başlattı. TL hediyeli ve Süper hazır kart kampanyaları hakkında detaylandırıyoruz.

Turkcell Süper Hazır Kart Tanışma Seti nedir?

Yeni hat alarak Hazır Kart’lı olacak müşterilerimiz için yepyeni ve bol avantajlı bir kampanya! Hattınız, 1000 dakika, 250 SMS, 9 GB* hediyesi ile açılacak. Üstelik 3 ay boyunca ayda 5GB daha kazanma fırsatıyla!

Turkcell 9 GB internet nasıl alınır?

Süper Hazır Kart Tanışma Seti Kampanyası’ndan yararlanan müşterilerimizin hatları, yurt içinde her yöne kullanabilecekleri 1000 dakika, 250 SMS, 9 GB hediyesi ile açılacak.

Üstelik kampanyadan yararlanan müşterilerimiz, hat açılışını takip eden 30 gün içinde HAT HEDIYESI 5 GB yazıp 2200’a göndererek, yükleme faydasından yararlanama avantajı kazanabileceklerdir.

Bedava İnternet İsteyenler Bu Kampanyayı Kaçırmayın!  Turkcell Günlük 5 GB Bedava İnternet

Turkcell TL Hediyeli Tanışma Seti nedir?

Turkcell TL Hediyeli Tanışma Seti nedir?

Yeni hat alarak Hazır Kart’lı olacak müşterilerimize yepyeni ve avantajı bol bir kampanya! Hattınız, 35 TL+ 6GB hediyesi ile kullanıma açılacak. Üstelik 3 ay boyunca ayda 5GB daha kazanma fırsatıyla!

Turkcell 6GB Hediye nasıl alınır?

TL Hediyeli Tanışma Seti kampanyasından yararlanan müşterilerimizin hatları, içinde 35TL + 6GB hediyesi ile açılacak. Hediye 35 TL; konuşma, SMS, internet ve katma değerli mobil servis kullanımlarında geçerlidir. 6GB internet hediyesi, 1 ay boyunca yurt içindeki kullanımlarda geçerlidir. 

Üstelik kampanyadan yararlanan müşterilerimiz, hat açılışını takip eden 30 gün içinde HAT HEDIYESI 5 GB yazıp 2200’a gönderdikleri takdirde, sms gönderimini takip eden 90 gün içinde, aylık tek seferde 25 TL ve üstü miktarda yükleme yaptıklarında veya Bayi POS kanalından 25 TL ve üstü tutarda bir paket satın aldıklarında hatlarına ilgili işlem için 5 GB daha hediye edilecek.

Bedava İnternet İsteyenler Bu Kampanyayı Kaçırmayın!  Lifecell Avantaj 5 GB Paketi 35 TL

Kampana, tarife ve paketlerden haberdar olmak için Turkcell bedava internet kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*