2020 Vodafone’a Geçiş Avantajları

2020 Vodafone'a Geçiş Avantajları
2020 Vodafone'a Geçiş Avantajları

Vodafone hattı taşıma kampanyası yararlanmak isteyenler için 1 yıl boyunca ücretsiz 7 GB internet kazanabilirsiniz. Vodafone’a geçiş avantajları nelerdir, detaylandırıyoruz.

Vodafone hattı taşıma nasıl yapılır?

Vodafone’a geçiş internet üzerinden yapılabilir. Online yapılan geçişlerde 12 ay boyunca ücretsiz 7 GB internette kazanabilirsiniz.

Numara taşıma ve yeni faturalı hat kampanyaları ile numaranızı Vodafone’a taşıyabilir ya da yeni bir Vodafone faturalı hat alabilirsiniz. Numara taşıma yoluyla Vodafone’a geçiş ya da yeni faturalı hat başvurularınızı web sitemizden hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

SIM kartınızı ücretsiz istediğiniz adrese teslim edebiliriz. Sadece 2 dakikada numara taşıyarak Vodafone’a geçebilirsiniz. Hemen numara taşıma başvurusu yapın, hattınızı ücretsiz ayağınıza getirelim. Vodafone’un hediye GB’lı numara taşıma ve yeni faturalı hat kampanyalarını kaçırmayın.

Vodafone’a online geçişi https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler adresinden başlatabilirsiniz. Açılan sayfada size uyan tarifeyi seçip ilerleyebilirsiniz.

Bedava İnternet İsteyenler Bu Kampanyayı Kaçırmayın!  Turkcell Bizce Kupon Biriktir nasıl yapılır?

2020 Vodafone Hattı Taşıma Kampanyaları

Vodafone hattı taşıma tarifeleri en çok tercih edilenlere göre aşağıda sıralanmıştır. Vodafone’a geçiş tarifelerinden size en uygun olanı seçebilirsiniz.

Online Genç M Paketi

Vodafone Online Genç M Paketi ile aylık 16 Gb internet, 1000 DK ve 1000 SMS alabilirsiniz. Online Genç M Paketi tarife ücreti aylık 45 TL’dir. Vodafone Online Genç tarifesi 26 yaş altı için geçerlidir.

Online Uyumlu Paketi

Vodafone Online Uyumlu Paketi aylık 11 GB internet, 1000 DK ve 250 SMS hakkı tanımaktadır. Online Uyumlu Paketi tarife ücreti aylık 45 TL’dir.

Uyumlu 4 GB Paketi

Vodafone Uyumlu 4 GB Paketi ile aylık 9 GB internet 750 DK ve 250 SMS hakkına sahip olabilirsiniz. Vodafone Uyumlu 4 GB Paketi tarifesi aylık 33 TL’dir.

Bedava İnternet İsteyenler Bu Kampanyayı Kaçırmayın!  Vodafone Toplan Gel Kampanyası

Süper Uyumlu Paketi

Vodafone Süper Uyumlu Paketi ile aylık 10 GB internet, 750 DK ve 500 mesajlaşma alabilirsiniz. Vodafone süper uyumlu tarifesi aylık SMS – Aylık 36 TL ‘dir. Süper uyumlu tarife ihtiyaca göre düzenlenebilir.

Uyumlu 2 GB Ekonomik Paketi

Vodafone Uyumlu 2 GB Paketi aylık 7 GB internet, 750 DK ve 250 SMS hakkı veriyor. İnternette artan 7GB bir sonraki aya devredilebilir. Vodafone uyumlu 2GB tarifenin aylık ücreti 29 TL’dir

Redli 15 Özel Paketi

Vodafone Redli 15 Özel Paketi aylık 15 GB internet, 1000 DK ve 250 SMS hakkı veriyor. Vodafone Redli 15 tarifesinin aylık ücreti 49 TL ‘dir.

9 yorum

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*