Pttcell Yıldızınız Parlasın

Pttcell Yıldızınız Parlasın
Pttcell Yıldızınız Parlasın

PTTcell ülkemizin kendi olanaklarıyla işlem yapan GSM operatörlerinden biridir. Oldukça farklı tarifelerle yeni aboneler elde etmek için farklı şekilde işlemler yapar. PTTcell yıldız tarifeleri bunlar içinde en dikkat çeken, ilgi gören tarifelerin başında yer alıyor. İnternet kullanımını kendi belirlemek isteyen aboneler, bu tarifeler içinden kendine en uygun olanı seçebilir. Tarife seçenekleri 4GB, 8GB, 12GB, 18GB ve 25GB paketleri kullanıcılara sunuluyor. Yeni aboneler, hattını PTTcell tarafına taşıyanlar, bu tarifelerden yararlanabilirler. Bu bakımdan da etkin ve özel çözümler sunabilmektedirler.

Pttcell Yıldız Tarifeleri Avantajları

Paket oldukça özel ve hesaplı seçeneklerle doludur. Örneğin 4GB Yıldız paketi, sadece aylık 35 TL fiyatla sunuluyor. Paket kapsamında 750 dakika her yöne görüşme, yine her yöne 750 SMS, 4GB internet kullanımının yanı sıra, PTTcell kullanıcılarıyla sınırsız konuşma hakkı sunmakta. Geçiş yapanlar için ise paket tutarı 65TL olarak uygulanmaktadır. Kullanıcılar bu paketi tercih ederse, belirli kapsamlar dahilinde işlem yapabilirler. 4GB cepten internet kullanımı gerçekleştiğinde, SMS ile bilgilendirme yapılacaktır. Bu süreçten sonraki kullanımlar, dahil olunan ücretlendirme tarifesi üzerinden yapılır. Tarife içinden devir yapılmadığı gibi haklar bir başkasına da devredilemez.

Bedava İnternet İsteyenler Bu Kampanyayı Kaçırmayın!  Pttcell Kampanyalar 2022
Pttcell Yıldızınız Parlasın
Pttcell Yıldızınız Parlasın

Pttcell Yıldız Paketleri

PTTcell ayrıcalıklarından yararlanmak için PTT şubelerinden destek alabileceğiniz gibi internet üzerinden, online başvuru da yapabilirsiniz. 4GB paketinden 35TL karşılığında yararlanmak için farklı bir operatörden geçiş yapmak gerekmektedir. Benzer şekilde bu tarifeyi kullanmak isteyen ve hali hazırda PTTcell abonesi olanlar 65TL ödeyerek pakete sahip olabilirler. Kampanya 12 fatura dönemi boyunca geçerlidir. 12 aylık taahhüt sonunda yeni tarifeye geçebilir ya da etkin olan eski tarifeden devam edebilirsiniz. Kampanya detaylarına online işlemlerden ya da PTTcell sitesinden ulaşabilişiniz. Diğer operatör kampanyalarına anlık erişim ve güncel bilgi için sitemizi kullanabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*