Millenicom İnternet Abonelik Sözleşme İptali

Millenicom İnternet Abonelik Sözleşme İptali
Millenicom İnternet Abonelik Sözleşme İptali

Millenicom ile internet sözleşmesi yaptıktan sonraki on dört gün içerisinde de cayma hakkınızı kullanabilmektesiniz. Cayma bildirimi imzalanarak Millenicom İnternet’e 0 850 333 0 444 numaralı hatta faks çekilmelidir. Eğer modem benzeri donanımlar size teslim edildikten sonra cayma hakkınızı kullanacaksanız bu durumda modeminizi 20 gün içinde iade etmeniz gerekmektedir. Millenicom modem iadesini geciktirirseniz modem bedelini size fatura etmektedir. Millenicom iptal talebinizi, abone ve hizmet numaranızı, iletişim adresiniz ve imzanızı içeren dilekçeyi 0 212 281 82 65 numaralı hatta faks ile gönderebilirsiniz. Dilekçeniz yirmi dört saat içerisinde işleme alınır ve yedi gün içinde iptal işlemini genelde onaylar.

Millenicom İnternet İptal İşlemleri

Millenicom İnternet iptal edildiğinde iletişim numaranıza kısa mesaj gönderilir. Sözleşmenin ileri bir tarihte iptal edilmesi ise ne yazık ki mümkün değildir. Dilekçeniz ve kimlik fotokopinizi mail üzerinden firmaya yollamak isterseniz info@milleni.com.tr adresine posta atmanız yeterli olacaktır. İmzasız dilekçeler işleme alınmamaktadır. Burada önemli olan konu istenilen belgeleri eksiksiz ve doğru bir şekilde yollamanızdır. Sizlerin mağduriyet yaşamamanız adına Millenicom Whatsapptan da iletişime geçebilme kolaylığı sağlıyor. Herhangi bir problem hakkında yedi gün yirmi dört saat 0539 333 0 333 whatsapp numarasından çözüm arayabilirsiniz. Belgelerin birinde hata olması durumunda işleminiz gerçekleşmeyecektir. Kısa bir hatırlatma belgeleri yollamamanız durumunda işleminiz gerçekleşmez.

Bedava İnternet İsteyenler Bu Kampanyayı Kaçırmayın!  D-smart Abonelik İptali Nasıl Yapılır?
Millenicom İnternet Abonelik Sözleşme İptali

E-Devlet Millenicom İptal Süreci

E-Devlet Millenicom iptal işlemi sağlamak için, e-devlet sitesine giriş yaparak ana sayfada yer alan arama motoruna millenicom yazabilirsiniz. Ardından çıkan arama sonuçlarında millenicom abonelik fesih başvurusu linkine tıklamanız gerekmektedir.  İptal başvuru formunu doldurarak ve iptal nedeninizi yazarak ilgili alana yükleyip, başvurunuzu kolayca tamamlayabilirsiniz. Bu işlemin ardından genel müdürlük Maslak Mahallesi, AOS 55. Sokak, 42 Maslak B Blok Sitesi, No:4/669 34485, Sarıyer/İstanbul adresine gerekli ekipmanı kargolama işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Modem iade için de UPS kargo ile anlaşmaları bulunmaktadır. UPS gönderi kodu numarası ise 9X5161 numarasını UPS kuryeye vermeniz de yeterli olacaktır.  Korona virüsü sebebiyle alınan sağlık tedbirlerinden dolayı Genel Müdürlük Ofisi müşteri ziyaretleri kabul etmemektedir.

Bedava İnternet İsteyenler Bu Kampanyayı Kaçırmayın!  Digitürk Aboneliğini Nasıl İptal Edebilirim?

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*